Skip to content
Valentijnsdag Cadeau

Valentijnsdag… Dit zijn de leukste cadeautjes voor hem en haar!

Het is bijna Valentijnsdag! Heeft u al gedacht aan een cadeautje voor uw geliefde? Het kan best lastig zijn om een uniek en passend cadeau te vinden. Daarom helpen wij u graag bij het vinden van het juiste cadeau. Onze slaapkenner José heeft een lijstje met cadeautips ‘voor hem’ en ‘voor haar’ samengesteld.

Voor hem…

  • Nashville Badjas Anthracite: De Nashville badjas is een uni anthracite badjas van een lichte badstof. De randen en het koord zijn van een gladde katoenstof en hebben een iets lichtere tint grijs. Daarnaast heeft de badjas ook zakken aan beide zijden. Altijd handig!
  • VanDyck Alpha Vintage Green: Het dekbedovertrek heeft een mooi art deco waaier patroon met beige, lichtgroen en blauwe lijnen op een donkerblauwe achtergrond. Dit heerlijk zachte dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn en geeft de slaapkamer een luxe vintage uitstraling.
  • VanDyck Pique Wafeldeken Vintage Blue: Een zachte deken mag natuurlijk niet ontbreken. Pique Wafeldeken Vintage Blue is gemaakt van 100% katoen en valt mooi soepel. Het is een echte verfraaiing van de slaapkamer en is mooi te gebruiken als decoratie op uw bed.

Voor haar…

  • VanDyck Six Faded Pink: Een mooi, zacht en uniek dekbedovertrek met een patroon van zeshoeken in verschillende kleuren rood, oranje en grijs, dat is dekbedovertrek Six Faded Pink. Daarnaast vallen de vlakken van het patroon soms over elkaar heen en gaan de lijnen in diverse richtingen.
  • Biarritz Vintage Green Badjas: Een lange badjas in een prachtig mintgroene kleur. Dat is toch wat iedereen nodig heeft? Door de lengte van de badjas is de badjas éxtra comfortabel. Daarnaast heeft de badjas een wafelstructuur en natuurlijk twee grote insteekzakken aan beide zijden.
  • VanDyck Home 72 Gebreid Beddensprei zachtroze: Wat een mooie en lieve kleur heeft deze beddensprei van VanDyck. De beddensprei heeft een mooi doorschijnend gehaakt patroon. Leg de beddensprei op uw bed voor een romantische look.

Shop uw Valentijnsdagcadeaus bij Slaapkenner Lisse

Alle bovenstaande cadeaus kunt u natuurlijk shoppen in onze webshop. Heeft u advies nodig bij het uitkiezen van het ultieme Valentijnsdagcadeau voor uw geliefde? Kom dan langs in onze winkel! Onze slaapkenners helpen u graag met het uitzoeken van een mooi cadeau.

Back To Top