Skip to content
Special Event Slaapkenner Lisse

SPECIAL EVENT: Stylingadvies, nieuwe collectie vtwonen en persoonlijk slaapadvies bij Slaapkenner Lisse

Vrijdag 10 mei is een speciale dag bij Slaapkenner Lisse. Wij organiseren voor onze klanten een exclusief evenement! Nieuwe collecties, de introductie van vtwonen, tips voor goede nachtrust en stylingadvies staan centraal tijdens ons evenement. Onder het genot van een hapje en drankje ontvangen wij u graag op vrijdag 10 mei. En weet u wat ons evenement bijzonder maakt? U kunt u nu al opgeven voor een stylingadvies bij onze styliste Conny van Dilst. Zien wij u vrijdag 10 mei?

  • Wat: Special event met stylingadvies, bewonder de nieuwe collectie van vtwonen en ontvang persoonlijk slaapadvies
  • Wanneer: Vrijdag 10 mei
  • Waar: Slaapkenner Lisse

Nieuw bij Slaapkenner Lisse: vtwonen

De nieuwe vtwonen collectie brengt stijl in uw slaapkamer. Met materialen zoals zacht katoen, vintage stonewash katoen en chambray in fraaie tinten met een prachtige structuur. Bewonder en ervaar tijdens het SPECIAL EVENT zelf de nieuwe beddengoed collectie van vtwonen bij Slaapkenner Lisse.

Interieurstylist Conny van Dilst

Conny van Dilst is een ervaren stylist die al ruim 20 jaar zelfstandig als interieurstylist werkt. Styling van vastgoed tot foto, retail en interieur. Tijdens ons exclusieve evenement geeft Conny van Dilst u een uur lang een persoonlijk stylingadvies aan de hand van de laatste trends, maar natuurlijk ook op basis van uw voorkeur. Een unieke kans en de perfecte gelegenheid om eindelijk uw slaapkamer een make-over te geven. Straks voelt uw slaapkamer net zo luxe als een hotelkamer, alleen dan gewoon bij u thuis.

Passend slaapadvies van onze slaapkenners

Daarnaast geven onze slaapkenners u graag een persoonlijk slaapadvies. Hierdoor komt u te weten welke boxspring, matras of hoofdkussen het beste bij u past. Zo kunt u weer genieten van uw nachtrust, en dat in een compleet ‘nieuwe’ slaapkamer. Ook hebben wij tijdens dit evenement een speciale, feestelijke aanbieding. Deze aanbieding houden wij nog even geheim. Hiervan kunt u alleen profiteren op vrijdag 10 mei in onze winkel. Om het evenement helemaal af te maken, geniet u de hele middag van heerlijke hapjes en drankjes. Daarnaast hebben wij ook een mooie actie… Bij aankoop van een compleet bed, krijgt u een gratis textielpakket cadeau*!

Schrijf u nu in!

Is uw slaapkamer toe aan een make-over? Of bent u benieuwd wat Conny van Dilst u als stylingadvies zou geven? Schrijf u dan direct in via het onderstaande formulier. U kunt kiezen uit welk tijdstip, zodat het voor u het beste uitkomt.

Is het door u gekozen tijdstip vol? Geen probleem! Neem contact met ons op. Dan gaan onze slaapkenners voor u kijken wat we kunnen betekenen. Zet vrijdag 10 mei alvast in uw agenda. Wij zien u dan graag!

 

*t.w.v. 15% van de aankoopprijs van het bed en is alleen geldig tijdens het special event.

Back To Top