Skip to content
Nieuw bij Slaapkenner Lisse: vtwonen

Nieuw bij Slaapkenner Lisse: vtwonen!

Terwijl u zich klaarmaakt voor bed, kijkt u uit naar een heerlijke nachtrust. Wat zorgt er voor een perfecte nachtrust? Zacht beddengoed natuurlijk. Met dank aan de nieuwe beddengoed collectie van vtwonen komt dit zeker goed. En handig om te weten voor u, de nieuwe vtwonen badtextiel en beddengoed collectie is nu ook verkrijgbaar bij Slaapkenner Lisse (in de winkel & webshop)!

Vtwonen programma’s en collecties

Bijna iedereen is wel bekend met vtwonen. Vtwonen heeft meerdere programma’s op de televisie, zoals “vtwonen weer verliefd op je huis”. Daarnaast is hun eigen website als het ware een inspiratieplatform met allerlei moodboards om iedereen op het gebied van interieurstyling te inspireren. Naast dit alles heeft vtwonen ook een eigen badtextiel en beddengoed collectie. Deze collectie is nu ook verkrijgbaar bij Slaapkenner Lisse!

Nieuwe collectie van vtwonen

De nieuwe collectie van vtwonen bij Slaapkenner Lisse bestaat uit allerlei items, zoals dekbedovertrekken en badjassen maar ook handdoeken. De kleuren van de nieuwe collectie van vtwonen zijn voornamelijk neutraal. Neutrale kleuren, zoals lichtgrijs, wit en poederroze, zorgen voor een serene slaapkamer. Daarnaast zijn de items uit het beddengoed en badtextiel collectie gemaakt van katoen en hebben prachtige details die u niet zult missen.

Nieuw bij Slaapkenner Lisse: vtwonen

Populaire vtwonen producten uit de nieuwe collectie

  • VT wonen Happy Bed Black: Vrolijk naar bed en uitgerust weer wakker, dat willen we toch allemaal? Aan de grappige, mooie en inspirerende teksten op dit katoenen dekbedovertrek zal het in elk geval niet liggen. Niet voor niets heet dit dekbedovertrek “Happy Bed”.
  • VT wonen cuddle bedspread blue: Een bedspread, zoals Bedspread Cuddle, mag eigenlijk niet ontbreken in uw slaapkamer. De bedspread is gemaakt van zeer zacht hydrofielkatoen met een mooie wafelstructuur. De rand van stonewashed katoen geeft de sprei een stoere look.
  • VT wonen comfy light grey: Misschien is deze Franse hotelchic slechts een droombeeld op de achterkant van uw oogleden; uw eigen bed, opgemaakt met het zachtste beddengoed van jersey katoen is net zo sprookjesachtig. Gewoon over de grenzen van uw eigen slaapkamermuren heen dromen!
  • VT wonen Stonewash handdoek: Wat een paar nieuwe kussens voor uw woonkamer kunnen betekenen, doen nieuwe handdoeken voor uw badkamer. Met een stapeltje frisse exemplaren maakt u meteen het verschil. Zo superzacht als het het materiaal is, zo stoer is de afwerking: de handdoeken kregen een brede band van stonewashed katoen, die ze een robuuste uitstraling geeft.
  • VT wonen cuddle bathrobe light grey: En hoe uw thuis helemaal het spa gevoel krijgt? Met een badjas natuurlijk! De Cuddle Bathrobe Blue geeft een comfortabel gevoel en is luchtig door het ademende materiaal.

Nieuw bij Slaapkenner Lisse: vtwonen

Shop vtwonen bij Slaapkenner Lisse

Benieuwd naar alle items uit de vtwonen collectie? Dat begrijpen wij! Kom langs in onze winkel en ervaar de volledige collectie of shop in onze webshop!

Back To Top