Skip to content
Dekbedovertrek Slaapkenner Lisse

Nieuw dekbedovertrek kopen? Onze slaapadviseurs geven advies!

Dekbedovertrekken zijn er in allerlei maten, kleuren en materialen. Naast dat u een dekbedovertrek koopt dat past bij het interieur, wilt u ook graag het slaapcomfort ervaren. Met deze tips helpen wij u bij het maken van een keuze. Wilt u meer informatie of advies? Kom dan gerust eens langs in onze winkel.

Materiaal van het dekbedovertrek

Het materiaal is misschien wel het belangrijkste om rekening mee te houden bij de aanschaf van een nieuw dekbedovertrek. In de winter is flanel een echte aanrader. Deze stof wordt extra snel warm en geeft u ’s winters precies die behaaglijke warmte waar u naar op zoek bent. In de zomer zijn juist de materialen katoen, linnen of jersey betere opties. Dit zijn, naast heerlijk zachte stoffen, ook stoffen die warmte regulerend werken. Hierdoor heeft u heerlijke zomerse nachten!

Maten dekbedovertrekken

Bedden zijn er in verschillende maten, zo ook dekbedden en dekbedovertrekken. Daarom is het altijd goed om even dubbel te checken of het dekbedovertrek van uw keuze ook daadwerkelijk de juiste maat is. Er zijn 1-persoons en 2-persoons dekbedovertrekken, maar voor 2-persoons dekbedovertrekken zijn ook verschillende maten beschikbaar, zoals: 200 x 200/220. 240 x 200/220 & 260 x 200/220. Bent u niet zeker van de maat? Vraag advies aan onze slaapkenners!

Dekbedovertrek Slaapkenner Lisse

Dekbedovertrek: kleuren & dessins

Uw slaapkamer is dé plek waar u zich goed moet voelen en volledig tot rust moet komen. Daarom is het belangrijk een dessin van een dekbedovertrek te kiezen dat bij het interieur en bij u past. Een dekbedovertrek kan immers bepalend zijn voor de uitstraling van uw slaapkamer. In de zomer zijn frisse, vrolijke kleuren en dessins die het gevoel van de lente en zomer oproepen een perfecte keuze. Ga bijvoorbeeld voor een dekbedovertrek met bloemen of palmbomen dessins.

Shop uw nieuwe dekbedovertrek bij Slaapkenner Lisse

Wist u dat wij ook dekbedovertrekken hebben met een rits aan de zijkanten en onderkant waardoor het extra makkelijk is om het om een dekbed heen te doen? Super handig! Bij Slaapkenner Lisse verkopen wij o.a. dekbedovertrekken van de merken Auping, Beddinghouse, Essenza, Kardol, Oilily, Snurk, Vandyck en VT Wonen. Shop uw nieuwe dekbedovertrek online of kom eens langs in onze winkel. Wist u dat wij daar nu tot 50% korting hebben? #zomeropruiming

 

Back To Top