Skip to content
Top 5 dekbedovertrekken voor de nazomer

Top 5: Leukste dekbedovertrekken voor de nazomer

De zomer loopt op zijn einde… Toch zijn er een aantal manieren om nog eventjes wat langer van de prachtige zomer te genieten. Een daarvan is de keuze voor een dekbedovertrek. Daarom hebben onze slaapkenners de top 5 leukste dekbedovertrekken voor de nazomer geselecteerd en op een rijtje gezet! Met deze dekbedovertrekken houdt u de zomer nog even lekker in de slaapkamer.

1: VanDyck Extreme dekbedovertrek

Wat is er nog beter voor de nazomer dan een dekbedovertrek met een palmbomen print? Dat is er natuurlijk niet! Op het Extreme Sand dekbedovertrek staan de toppen van palmbomen die gefotografeerd lijken te zijn bij een ondergaande zon. De gloed heeft verschillende warme tinten die verlopen van oranje/roze naar beige. De achterkant van het dekbedovertrek is effen off white. De kussens hebben aan beide zijden een gedeelte van de palmbomenprint. U haalt echt een vakantiegevoel in huis met dit dekbedovertrek!

2: vtwonen Natural Stone Nude dekbedovertrek

Geef een relaxed, kalm gevoel aan uw slaapkamer met dit nude dekbedovertrek van vtwonen. De vtwonen-bedtextielcollectie bestaat uit basic kleuren gecombineerd met stoere materialen die zorgen voor unieke combinaties. Dekbedovertrek Natural Stone is gemaakt van een stoer, stonewashed slubkatoen dat het overtrek een onregelmatige, grove structuur en verwassen effect geeft. Zowel het overtrek als de kussenslopen zijn afgewerkt met een dubbele jeans-stitch voor een stoere look. Het tijdloze ontwerp past in iedere slaapkamer; van modern, industrieel tot landelijk.

Top 5 dekbedovertrekken voor de nazomer

3: VanDyck Innocence dekbedovertrek

Geniet van zomerse bloemen met het Innocence multi dekbedovertrek van VanDyck. Het dekbedovertrek heeft rode klaprozen op een wazige achtergrond die verlopen van lichtgroene takjes naar een donkergroen bos op de achtergrond. De achterkant van het dekbedovertrek is lichtgroen. Ook de kussens hebben aan beide zijden twee klaprozen. Door de digitale druk, komt de levensechte print helemaal tot leven. Échte summer vibes!

4: Essenza Fleur Goudgeel dekbedovertrek

Goudgeel is helemaal hot & happening! Deze prachtige kleur heeft iets weg van een zonsondergang in de zomer en bevat daarnaast ook nog eens een chique bloemenprint. Het Essenza Fleur dekbedovertrek is betoverd mooi! Laat u ook verleiden door de schilderachtige uitstraling en sprekende kleuren. De achterzijde van het dekbedovertrek is volledig goudgeel en het dekbedovertrek is gemaakt van zacht en soepel katoensatijn. Heerlijk om onder te slapen in de nazomer.

5: VanDyck Lovely dekbedovertrek

En nog meer bloemen! Het VanDyck Lovely dekbedovertrek heeft een patroon van dwarrelende aquarel blaadjes in verschillende roze- en groentinten op een witte achtergrond. Door de neutrale achtergrond springen de bloemen er echt uit! Geef uw slaapkamer een frisse, vrolijke, zomerse look met het Lovely dekbedovertrek van VanDyck.

Nazomer dekbedovertrekken van Slaapkenner Lisse

En? Heeft u een favoriet nazomer dekbedovertrek? Een deel van de bovenstaande top 5 dekbedovertrekken zijn tijdelijk in de aanbieding, dus profiteer hier direct van en shop de dekbedovertrekken in onze webshop. Uw bestelling wordt vanaf €50,- helemaal gratis verzonden!

VanDyck Extreme Dekbedovertrek
Vtwonen Natural Stone Nude Dekbedovertrek
VanDyck Innocence Dekbedovertrek
Essenza Fleur Goudgeel Dekbedovertrek
Back To Top