Skip to content
Bed kopen bed kiezen

Hoe kiest u het perfecte bed?

Voordat u een bed kiest, moet u het bed echt ervaren. Iedereen slaapt namelijk anders, heeft andere behoeften, verschillende slaaphoudingen en/of eventuele lichaamsklachten. Veel voorkomende klachten zijn nek- en rugklachten. Dus er is geen één bed geschikt voor iedereen. Bij Slaapkenner Lisse geven wij u een persoonlijk slaapadvies, zodat u in uw nieuwe bed weer heerlijk kunt genieten van uw nachtrust. Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Het begint met het kennismakingsgesprek, daarna gaan we testen om te kijken welk bed het beste bij u past. Zo zorgen wij samen met u dat u uw perfecte bed vindt.

Slaapgewoontes en lichaamsklachten zijn belangrijk

Voor ons is het heel belangrijk om een goed beeld te krijgen van het bed dat u zoekt. Bent u op zoek naar een boxspring? Of juist een ledikant? Is er al een voorkeur voor een bepaalde stof of kleur? Bepaalde matrassen die u nu fijn vindt of waar u geen goede ervaringen mee heeft? Zijn er klachten tijdens het slapen? Heeft u ergens last van? Wat is de hoogte, dikte en stevigheid van het kussen? Dit zijn zo maar een aantal onderwerpen die wij bespreken met u onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo leren wij meer over uw slaapgewoontes en behoeften en kunnen wij gericht op zoek gaan naar het nieuwe, perfecte bed!

Proefliggen op verschillende bedden en matrassen

Zodra het kopje koffie of thee op is, de behoeften en eventuele problemen goed in beeld zijn gebracht, gaan we aan de slag! Het is dan tijd om verschillende bedden en matrassen te testen. Klant: “We gingen op verschillende bedden liggen om te kijken wat we zelf het lekkerste vonden liggen en waarbij we het gevoel hadden de meeste steun te hebben. Niet in 1 specifieke houding, maar in allerlei houdingen. Op de rug, zij én buik.” Het ligt compleet aan de voorkeur van slaaphouding. Op basis hiervan bepaalt u wat voor u de voorkeur heeft. Hierna stappen wij weer in. Wij zien hoe u ligt op het bed en bepalen of uw lichaam genoeg steun heeft, of te veel wegzakt en of uw lichaam daadwerkelijk op het matras ligt. Zo gaan wij verschillende keuzes langs om te analyseren wat wij zien en hoe u zich voelt op het matras. Tijdens het proefliggen geven wij u iedere keer hetzelfde kussen, zodat de ervaring bij alle bedden hetzelfde is. Als u samen met een partner naar onze winkel komt om een matras te vinden, dan kan het zijn dat u allebei verschillende voorkeuren heeft. Daarin zijn gelukkig ook allerlei opties zodat u beiden heerlijk kunt slapen.

Compleet bed

Uiteindelijk voelt u in combinatie met ons advies en uw eigen gevoel, welk matras het beste ligt en wordt er een keuze gemaakt. Wij streven er altijd naar om hét perfecte bed te vinden voor onze klanten! Bij ons in de winkel is het ook mogelijk om een compleet bed te kopen. Wij hebben o.a. bedden van Auping, Treca, Hypnos, Hulsta, Avek, Steel & Stockings en Viking. Er is dus voor ieder wat wils. Zo sluit het bed perfect aan op uw slaapgewoontes en ook bij de inrichting en stijl van uw interieur. Klant: “Uiteindelijk hebben we alle opties doorgesproken en hebben wij onze keuze gemaakt voor een boxspring of bed.”

Bed kopen bij Slaapkenner Lisse

“Wij kijken nu al uit naar het nieuwe bed!” Bent u op zoek naar hét perfecte bed voor u? Wij staan voor u klaar! U kunt heel gemakkelijk een afspraak inplannen in onze agenda, op de dag, datum en tijdstip dat het voor u het beste uitkomt. Tot snel in onze winkel!

Back To Top