Skip to content
Black Friday Cyber Monday aanbiedingen

Dé 5 top aanbiedingen voor Black Friday & Cyber Monday!

Black Friday is in aantocht… Wist u dat Black Friday ooit in de Verenigde Staten is gestart? Het is de dag na Thanksgiving, een feestdag die daar uitgebreid wordt gevierd. Black Friday wordt beschouwd als hét begin van de kerstaankopen. In eerste instantie was het alleen voor winkels en daarom is Cyber Monday in het leven geroepen. Deze dag staat in het teken van acties in webshops. Speciaal voor Black Friday & Cyber Monday hebben wij een aantal prachtige aanbiedingen in onze winkel én webshop! Kunt u niet langer wachten? Neem nu alvast een kijkje!

1: VanDyck Enchanting Faded Denim dekbedovertrek

Van dit dekbedovertrek krijgt u haast vlinders in uw buik. Het Enchanting dekbedovertrek is namelijk bezaaid met allerlei fladderende vlinders met de meest uiteenlopende kleuren en patronen op een prachtige donkerblauwe achtergrond. Niet alleen het dekbedovertrek, ook de kussens hebben het vlinderpatroon. Door de digitale druk komt de levensechte print helemaal tot leven!

2: Beddinghouse Leith Blue dekbedovertrek

Een stijlvol dekbedovertrek. Zo kunt u Leith Blue van Beddinghouse zeker omschrijven. Dit dekbedovertrek beschikt over een subtiel ruitjespatroon en is verdeeld in verschillenden banen van neutrale kleuren. Door het kleurgebruik van het dekbedovertrek, heeft het dekbedovertrek een stijlvolle uitstraling en past het in iedere slaapkamer. Daarnaast beschikt het dekbedovertrek over een instopstrook van 250 cm lang en is het gemaakt van 100% katoen. Hierdoor is het dekbedovertrek heel ademend.

3: VanDyck Washed Cotton dekbedovertrek

Op zoek naar een trendy, effen dekbedovertrek? Zoek niet verder! Het Washed Cotton dekbedovertrek van VanDyck is waar u naar zoekt. Door de prachtige donkergroene of donkerblauwe kleur is het dekbedovertrek een echte must have voor iedere slaapkamer.

Black Friday Cyber Monday aanbiedingen

4: VanDyck Pique wafeldeken

Een deken is niet alleen mooi ter decoratie in de slaapkamer, maar ook heel functioneel. Gebruik de Pique wafeldeken van VanDyck als luxe bedsprei op het voeteneinde van uw bed. De wafeldeken is gemaakt van 100% katoen en heeft een prachtige wafelstructuur. Daarnaast is het wafeldeken voorzien van een supersoft finish en eenvoudig machine wasbaar. Zoals de naam al zegt, is het deken heerlijk zacht. In de zomer kan de wafeldeken zelfs gebruikt worden als zomerdeken. Doordat de wafeldeken is gemaakt van 100% katoen, is de deken luchtig, ademend en wasbaar. De wafeldeken is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren: Dark Green, Vintage Blue, Powder en Steel Grey.

5: VanDyck Vogue badjas

Het ultieme must have item? Een badjas natuurlijk! Een badjas is heerlijk om in te loungen in het weekend of aan te trekken als u het koud heeft. Eén van onze favoriete badjassen is de Vogue badjas van VanDyck. Deze badjas ziet er niet uit als een standaard badjas. Hij beschikt over een rits en koordjes om de middel om aan te trekken. De badjas is ook gemaakt van een lekkere zachte en soepele stof. De Vogue badjas is verkrijgbaar in Vintage Green, Dusty Rose, Faded Pink, China Blue, Sepia Pink en Pink.

Black Friday & Cyber Monday aanbiedingen van Slaapkenner Lisse

Ook profiteren van onze exclusieve Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen? Neem dan vooral een kijkje op onze actiepagina! Hier zijn verschillende producten afgeprijsd, speciaal voor Black Friday en Cyber Monday. Daarnaast hebben wij ook in onze winkel mooie aanbiedingen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 30%!

Back To Top