Skip to content
Cadeautips feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen van onze slaapkenners!

De feestdagen zijn weer in aantocht! Heeft u alle wensen en verlanglijstjes al ontvangen? Dan is het tijd om aan de slag te gaan en cadeaus te kopen. Dit kan soms wel een stressvolle taak zijn. Drukte in de stad of het dorp, niet vinden waar u naar op zoek bent… Daarom hebben onze slaapkenners een aantal cadeautips op een rijtje gezet om uw kerstinkopen een stuk makkelijker te maken.

Cadeautip #1: een neutraal dekbedovertrek

José: “Een dekbedovertrek is heel leuk om cadeau te doen, maar de juiste kiezen kan soms nog best lastig zijn. Daar helpen wij u natuurlijk graag bij in onze winkel. Misschien weet u wel de favoriete kleur van de cadeauontvanger, welke interieurstijl hij of zij mooi vindt of hoe de slaapkamer eruitziet. Een effen dekbedovertrek, zoals VanDyck Purity 87 Coolgrey, is altijd een goed idee! Dit dekbedovertrek van VanDyck Premium is effen grijs en is gemaakt van 100% katoensatijn, waardoor het superzacht aanvoelt. Een luxe dekbedovertrek om cadeau te doen!”

Cadeautip #2: het altijd handige… badgoed!

Margret: “Op zoek naar een budget cadeau? Dat is ook geen probleem bij Slaapkenner Lisse! Naast bedden, boxsprings en dekbedovertrekken hebben wij ook badjassen en badgoed in onze collectie. Nieuwe handdoeken worden altijd gewaardeerd als cadeau. De prachtige vtwonen stonewash-handdoekencollectie shopt u al vanaf €4,95!”

Cadeautip #3: een heerlijk, zachte badjas

José: “Geen verlanglijstje ontvangen van vrienden of familie? Dan is de zoektocht naar een cadeautje best lastig… Iets waar iedereen blij mee is tijdens de wintermaanden is een heerlijke badjas! De Vogue badjas van VanDyck is heerlijk licht, extreem zacht en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: Vintage Green, Dusty Rose, Faded Pink, China Blue, Sepia Pink & Pink. Er is voor ieder wat wils!”

Cadeautip #4: een goede nachtrust

Terry: “Een goede nachtrust. Dat zou het perfecte cadeau zijn. Het begin van een goede nachtrust creëert u door een afspraak in te plannen bij ons in de winkel. We begeleiden u helemaal van begin tot eind. Via onze website kunt u heel gemakkelijk een afspraak inplannen voor een slaapadvies op maat, ook buiten openingstijden om. Wat ons betreft, een top cadeau voor de aankomende feestdagen!”

De leukste cadeaus voor de feestdagen verkrijgbaar bij Slaapkenner Lisse

Alle cadeautips kunt u shoppen in onze webshop en in de winkel. Nog steeds op zoek naar cadeautjes voor de feestdagen? In onze winkel voorzien wij u ook graag van een passend advies zodat u alsnog de leukste kerstcadeautjes in huis hebt.

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar!

Back To Top