Skip to content
levertijden Slaapkenner Lisse

In verband met coronavirus kans op langere levertijden

Ook bij Slaapkenner Lisse krijgen wij te maken met de gevolgen van het coronavirus. Onze extra maatregelen zorgen ervoor dat u nog steeds een bezoek kunt brengen aan onze winkel om de collectie te bekijken of slaapadvies te ontvangen. Blijft u toch liever thuis? Dan kunt u natuurlijk shoppen in onze webshop. Momenteel kan het echter wel voorkomen dat de levertijden van een bestelling in onze webshop langer zijn dan normaal. Wij houden u hier altijd over op de hoogte.

Heeft u vragen? Twijfel niet en neem zeker contact met ons op! Contact opnemen kan door te bellen naar: 0252-433084 of een e-mail te sturen naar: [email protected]. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van informatie.

Back To Top