Skip to content
Vandyck Beddinghouse nieuwe collectie folder

Nieuwe collectie van Vandyck & Beddinghouse bij Slaapkenner Lisse!

De nieuwe collecties van Vandyck en Beddinghouse zijn binnen in onze winkel en webshop! Benieuwd naar de nieuwe producten? Neem dan een kijkje in de folders van Vandyck en Beddinghouse.

Vandyck folder

 

Vandyck

Bloemenprints, pastel en allerlei vrolijke kleuren. Dat omschrijft de nieuwe collectie van Vandyck perfect. In de folder van Vandyck krijgt u een beeld van de nieuwe collectie en waant u zich in de ultieme lentesferen. Shop nu badjassen, dekbedovertrekken en prachtige actieproducten uit de Vandyck collectie bij Slaapkenner Lisse (in onze winkel of via de webshop).

 

 

Beddinghouse

Ook de nieuwe collectie van Beddinghouse is te bewonderen in de nieuwe folder. Fleur uw slaapkamer op met de dekbedovertrekken uit de nieuwe collectie van Beddinghouse met ook producten van merken zoals: vtwonen, Kardol en Pip Studio. Shop de collectie nu in onze winkel of bestel de producten in onze webshop.

Back To Top