Skip to content
Winkel bezoeken buiten openingstijden

Buiten openingstijden onze winkel bezoeken? Dat kan!

Wist u dat het ook mogelijk is om een afspraak buiten openingstijden te maken om een bezoek te brengen aan onze winkel? Als u een aanvraag indient voor een winkelbezoek buiten openingstijden, zijn er geen andere klanten aanwezig in de winkel. Natuurlijk staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u eventueel te begeleiden door de winkel. In onze winkel vindt u alles voor uw slaapkamer. Van matrassen tot volledige bedden, maar ook dekbedovertrekken en hoofdkussens. Als u een persoonlijk slaapadvies wil ontvangen, dan kunt u dit aangeven bij het inplannen van de afspraak, want ook hier adviseren wij u graag over.

Maak nu een afspraak via:

💻 onze webshop

📞 0252 – 433 084

✉️ [email protected]

Shop uw favorieten in onze webshop

Op zoek naar een nieuw dekbedovertrekkussen of een fijne badjas? Deze shopt u nu heel gemakkelijk en snel via onze webshop. Daarnaast is de nieuwe collectie weer binnen, dus laat u verrassen door de prachtige prints en intense kleuren van o.a. Vandyck.

Back To Top