skip to Main Content

Winkel tijdelijk gesloten in verband met coronamaatregelen

Helaas moeten wij de deuren van onze winkel t/m 14 januari 2022 sluiten… Uiteraard zijn wij wel telefonisch en via de e-mail bereikbaar. Dus mocht u vragen hebben of wilt u advies, kunt u contact opnemen via:

📞  0252 – 433 084
✉️  [email protected]

Shop in onze webshop

Onze webshop blijft natuurlijk wel gewoon ‘open’. Via de webshop kunt u een selectie van onze producten veilig online bestellen en laten bezorgen of ophalen.

Kast op maat

Bent u op zoek naar dé perfecte kast op maat? Dan kunt u bij ons een afspraak inplannen om een coronaproof advies te ontvangen! Wij komen graag op gepaste afstand bij u langs met de verschillende stalen om zo een passend advies te geven. Maak direct een afspraak!

Wij hopen u snel weer in goede gezondheid mogen te ontvangen in onze winkel in Lisse!

 

Back To Top