Skip to content
Kasten op maat bij Slaapkenner Lisse

Maak uw slaapkamer compleet met een maatwerkkast

Naast bedtextiel, matrassen en badgoed, bent u ook voor kasten bij Slaapkenner Lisse aan het juiste adres. Een kast kan niet ontbreken in de slaapkamer en deze maakt u natuurlijk graag op maat, zodat deze precies past. Dat snappen wij. Daarom hebben wij diverse merken in onze collectie die de optie bieden om uw kast helemaal naar uw wens in te delen: Nolte Concept Me, Allure en Hülsta.

Kasten op maat

Een kast op maat, dat is natuurlijk ieders droom. Want met een maatwerkkast kunt u alles van de kast helemaal zelf bepalen. Wij vinden het belangrijk dat de kast aansluit bij uw interieur en stijl. Daarom lichten wij graag drie merken uit:

Nolte Concept Me

De kasten van de Nolte Concept serie zijn volledig naar uw smaak samen te stellen. De serie biedt diverse oplossingen die het voor u zo makkelijk mogelijk maken om uw slaapkamerkast opgeruimd en overzichtelijk te houden. De kasten uit de Nolte Concept Me collectie kenmerken zich door de strakke vormen, hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking.

Allure

Zet iedere woonruimte, dus ook uw slaapkamer, naar uw hand met Allure. De maatwerkkasten van Allure bieden volop opslagruimte en passen zich naadloos naar uw huis. Met het programma van kasten op maat van Allure kunnen we kunnen we vele kanten op. Zo is er altijd een passende oplossing kunnen vinden. Zelfs voor uw wasmachine is er een kast op maat. Hierin kunt u dus alles prachtig wegwerken en opbergen.

Hülsta

Daarnaast hebben we de prachtige degelijke kwaliteit van Hülsta. Het MULTI-FORMA kastsysteem is innovatief en bijzonder veelzijdig. Hierdoor is het kastensysteem volledig naar wens en exact op maat in te richten. Of u nu een kleine of grote slaapkamer heeft: MULTI-FORMA past perfect.

Maatwerkkast in uw slaapkamer

Als u wilt investeren in een passende slaapkamerkast, dan is het fijn als u alvast een idee heeft van wat u wilt. De opties zijn namelijk vrijwel eindeloos. Natuurlijk bent u op zoek naar een kast die perfect past waar u het in gedachten heeft. Wel of geen lades? Een groot of klein hanggedeelte? Hoeveel planken? Verlichting in uw kast? Een zelfsluitende kast? U ziet het. Er zijn talloze mogelijkheden om de kast samen te stellen. Neem contact op om een afspraak te maken. Wij adviseren u graag!

Coronaproof advies

Bent u op zoek naar dé perfecte kast op maat? Dan kunt u bij ons een afspraak inplannen om een coronaproof advies te ontvangen! Wij komen graag op gepaste afstand bij u langs met de verschillende stalen om zo een passend advies te geven. Met een mooi programma op onze laptop kunnen wij u op basis van uw wensen en ons advies alvast een globale tekening laten zien. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Back To Top