Skip to content
Seniorenbed Slaapkenner Lisse

Seniorenbedden bij Slaapkenner Lisse

Comfortabel oud worden? Dat willen we natuurlijk allemaal! Om daar een handje bij te helpen, hebben wij bij Slaapkenner Lisse diverse producten in ons assortiment, waaronder het seniorenbed!

Wat is een seniorenbed?

Door de jaren heen zijn er diverse onderzoeken gedaan naar bedden en hoe deze het best passen bij een persoon of specifieke leeftijdsgroep. Met een seniorenbed wordt meest een bed bedoeld, met een comfortabele instaphoogte en diverse breedtematen, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren voor de desbetreffende persoon.

Voordelen seniorenbed:

  • Instaphoogte
  • Verstelbare bodem (elektrisch)
  • Creëert comfort
  • Diverse opties
  • Naar eigen wens samen te stellen
  • Verkrijgbaar in allerlei stijlen

Bed met hoge instap

Een seniorenbed heeft, indien gewenst, een relatief hoge instap. Deze hoge instap wordt bepaald bij het selecteren van het bed, want de daadwerkelijke hoogte is per persoon verschillend. Met de hoge instap komt u op een comfortabele manier in en uit bed. Dit is in zowel een ledikant als boxspring mogelijk.

Nolte Concept Me

Naast diverse andere merken staat bij Nolte comfort en design stipt op 1. Naast slaapkamerkasten levert Nolte ook ledikanten. Het Concept Me ledikant van Nolte is een van onze favorieten. Dit bed is namelijk volledig op maat te maken. Daarnaast zijn er ontelbare mogelijkheden. Zo kan er worden gekozen voor verschillende maten, kleuren, hoofdborden, poten en meer. Het type 1 Concept Me bed kan in een lagere en hogere uitvoering, waardoor deze perfect dient als seniorenbed.

Slaapkenner Lisse, adviseur op het gebied van seniorenbedden

Met ons ruime assortiment bedden en onze jarenlange ervaring, voorzien wij u graag van een passend, persoonlijk advies voor een seniorenbed. U maakt gemakkelijk een afspraak door een datum en tijd te kiezen in onze agenda, maar u kunt ook bellen naar onze winkel (0252-433084) of een e-mail sturen ([email protected]).

Back To Top