Skip to content
Hulsta Slaapkenner Lisse

Hoge kwaliteit designmeubelen van Hülsta

Bent u al bekend met het met Hülsta? Hülsta staat al ruim 75 jaar voor hoge kwaliteit designmeubelen. Een aantal van hun producten zijn zelfs bekroond met ontwerpprijzen, zoals bijvoorbeeld de Red Dot Design Award. Dat geeft wel aan dat het om echte designproducten gaat. Daarnaast is Hülsta een merk waarbij duurzaamheid centraal staat. Hun productieprocessen verlopen op een duurzame manier en gebruiken enkel hout dat afkomstig is van duurzame bronnen.

Nieuw in de collectie bij Slaapkenner Lisse

Slaapkenner Lisse heeft daarom ook bewust dit meubelmerk in haar collectie opgenomen. Met Hülsta heeft u keuze uit een unieke collectie. Alle kasten, zoals kleerkasten, sideboards en wandkasten – kunnen naar eigen wens worden samengesteld. Zo kunt u kiezen welke kastdelen u gesloten en open wil houden en of u dit in hout – natuurlijk eiken of kernnoten-, hoogglanzend lak of liever mat materiaal wil.

Laat u inspireren door Hülsta

Met ons ruime assortiment bedden en onze jarenlange ervaring, voorzien wij u graag van een passend, persoonlijk advies. Benieuwd naar Hülsta? U maakt gemakkelijk een afspraak door een datum en tijd te kiezen in onze agenda, maar u kunt ook bellen naar onze winkel (0252-433084) of een e-mail sturen ([email protected]).

Back To Top