Skip to content
Exclusieve dealer van NOTEBORN meubelen in de Bollenstreek | Slaapkenner Lisse

Exclusieve dealer van NOTEBORN meubelen in de Bollenstreek

Slaapkenner Lisse heeft NOTEBORN aan haar collectie toegevoegd omdat dit merk mooi aansluit in de kwaliteit en waarde die ze uitdragen. NOTEBORN stelt dat elk huis uniek is en een kast daarom niet alleen op maat gemaakt moet zijn, maar ook passen bij uw huis en uw persoonlijke smaak. Hun kasten zijn dan ook perfect voor minder traditionele ruimtes, onder schuinte of schuine plafonds die u in staat stellen om uw opslagruimte optimaal te benutten.

Volledig op maat gemaakt

Een NOTEBORN koopt u niet online of in een catalogus; een NOTEBORN wordt voor u op maat gemaakt. Natuurlijk zijn sommige producten in standaardafmetingen verkrijgbaar, maar hun kasten, dressoirs, ladekasten en slaapkamerinterieurs zijn volledig afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden die uw interieur biedt. Zo hebben ze verschillende mogelijkheden in draai-, -schuif en openslaande deuren. En bieden ze veel keuzemogelijkheden in materiaal, kleur en vorm.

Maatwerk meubelen van NOTEBORN en advies op maat

Kiest u voor NOTEBORN meubelen? Dan kiest u voor internationale kwaliteit gecombineerd met Nederlandse functionaliteit! Benieuwd naar NOTEBORN? U maakt gemakkelijk een afspraak door een datum en tijd te kiezen in onze agenda, maar u kunt ook bellen naar onze winkel (0252-433084) of een e-mail sturen ([email protected]).

Back To Top