Skip to content
Cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen

Sinterklaas, Kerst… het is al bijna zover! De feestdagen staan in het teken van bij elkaar komen, gezelligheid en cadeautjes. Of u het nu uitgebreid viert of klein houdt. Het kan nog weleens een uitdaging zijn om een leuk cadeau te vinden. Daarom hebben wij de leukste cadeautjes voor u op een rij gezet.

Cadeautip #1: Badjas

Er is niets lekkerder dan uit bed stappen en een warme, zachte badjas aantrekken. Nog even rustig ontbijten en een serie kijken in de badjas op de bank. Iedereen heeft een badjas nodig en daarom is dit ook een topcadeau! Een korte badjas, zoals badjas Chicago, of juist een langere, zoals Kyoto.

Cadeautip #2: Dekbedovertrek

Cadeautjes voor in het interieur vallen altijd in de smaak. Een mooie en makkelijke manier om de slaapkamer een make-over te geven is met een nieuw dekbedovertrek. Laat het dekbedovertrek aansluiten bij de kleur op de muur of kies voor een fleurig printje. Het kan allemaal! In onze collectie hebben wij o.a. dekbedovertrekken van Vandyck en Dutch Design.

Tip! Als u dit zelf op de lijstje zet, vergeet niet te vermelden welke maat uw bed heeft. Anders krijgt u een dekbedovertrek wat niet past. Mocht dit gebeuren? Bij Slaapkenner Lisse kunt u in de winkel het gekochte dekbedovertrek omruilen voor de juiste maat. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is de bon.

Cadeautip #3: Poncho

We willen er deze winter lekker warm bij zitten. Daarom hebben wij deze te gekke poncho’s toegevoegd aan de collectie! De poncho’s zijn warm en hiermee heeft u nog steeds de mogelijkheid om uw handen te gebruiken. Daarnaast zien ze er ook nog eens leuk uit.

Cadeautip #4: Slaapadvies

Slaapt u slecht? Of moet u vaak het geklaag van degene waarvoor u het cadeau koopt aanhoren? Dan hebben wij dé oplossing. Met onze jarenlange slaapervaring voorzien wij onze klanten graag van een passend en persoonlijk slaapadvies. Waarom? Omdat iedereen het verdient om te genieten van een fijne nachtrust! Via de website plant u gemakkelijk een afspraak in.

Cadeautip #5: Cadeaubon

Last but not least, onze cadeaubon! Mocht alle inspiratie ontbreken… dan hebben we altijd nog de cadeaubon. Ideaal voor iedere slaper. De slaper die op zoek is naar een badjas, een dekbedovertrek of een hoofdkussen. U shopt het allemaal in onze winkel. Het bedrag van de cadeaubon bepaalt u helemaal zelf. Fijn toch!

Cadeaus voor de feestdagen van Slaapkenner Lisse

En? Staat er iets tussen voor op uw eigen verlanglijstje of heeft u iets gespot wat perfect is voor iemand anders? Onze slaapkenners staan altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies, ook voor cadeautjes. Bezoek onze winkel in Lisse en scoor al uw cadeautjes voor de feestdagen.

Back To Top