Skip to content
Week van de Stenen Winkel

Het is de Week van de Stenen Winkel!

Van 8 t/m 14 mei is het de Week van de Stenen Winkel. Dit is een week om de kracht van lokale stenen winkels te vieren en daar doen wij natuurlijk aan mee! Lokaal winkelen is belangrijker dan ooit. Dus steun jij tijdens de Week van de Stenen Winkel ook de winkeliers bij jou in de buurt? Zo vieren we samen dat onze deuren altijd voor jou openstaan en draag jij automatisch bij aan het straatbeeld van jouw dorp of stad.

Week van de Stenen WinkelActies voor de Week van de Stenen Winkel

Bij iedere aankoop in onze winkel tijdens de Week van de Stenen Winkel ontvang je een mooie tas van Pip Studio cadeau met een verrassing erin.

TIP! Op zondag 14 mei is het Moederdag, dus daar kun je de Pip Studio tas mooi voor gebruiken.

Ook mag je na je aankoop jouw kassabon met naam en telefoonnummer in de bus doen. Aan het einde van de week gaan we grabbelen en trekken we hier één kassabon uit. Is het jouw kassabon? Dan win je een Slaapkenner Lisse cadeaubon ter waarde van €150,-.

Hopelijk zien wij jou snel in onze winkel!

Back To Top