Skip to content
Last van rugklachten? Tijd voor een nieuw matras!

Last van rugklachten? Tijd voor een nieuw matras!

De wekker gaat. Langzaamaan wordt u wakker, maar u voelt zich niet uitgeslapen. Hoe kan dat nou? U heeft toch echt ruim acht uur geslapen. Gelijk bij het opstaan heeft u last van uw rug en een stijve nek. Daar krijgt u natuurlijk geen uitgerust gevoel van. Hoog tijd voor een nieuw matras wat aansluit bij uw wensen en waardoor uw klachten verminderen. Maar welke soorten matrassen zijn er en waar moet u op letten? Wij leggen het allemaal uit!

Wanneer een nieuw matras kopen?

Is er een kuil in het matras ontstaan? Ligt u niet meer lekker? En heeft u last van rug-, nek- of schouderklachten? Dat zijn problemen die u kunt verhelpen met een nieuw matras. Als uw matras ouder is dan tien jaar, is het verstandig om het matras te vervangen. De kans wordt vanaf dat moment steeds groter dat u minder (slaap)comfort ervaart.

Wist u dat… een goed hoofdkussen ook een hele grote rol speelt in hoe uw matras ligt?

Verschillende soorten matrassen

In onze winkel hebben wij matrassen van verschillende merken. Ieder merk focust weer op iets anders en daardoor hebben wij voor écht iedere slaper een passend matras. Of het nu gaat om een pocketvering, latex of koudschuimmatras. Van Viera, Treca en Avek tot NOX. De opties zijn vrijwel eindeloos! En maakt u maar geen zorgen om het ligcomfort, de ondersteuning en ventilatie. Dat zit bij al onze matrassen wel goed.

Hét matras voor u

Een nieuw matras kopen is een investering voor uw lichaam en nachtrust. Daarom is het goed om een weloverwogen keuze te maken. Er zijn merken die adverteren met ‘Hét matras voor iedereen’. Wij kunnen u vertellen, er is geen matras wat past bij iedereen. Een matras is heel persoonlijk. Daarom kunt u in onze winkel verschillende soorten matrassen proberen, kijken wij naar uw slaaphouding en maken we op basis van uw wensen en wat wij zien, een persoonlijk advies. Zo kiest u hét juiste matras voor u.

Afspraak maken voor slaapadvies

Een goed matras gaat tien jaar mee, dus met een goed matras maakt u een duurzame keuze. Wij hebben jarenlange ervaring met slapen, niet alleen voor onszelf, maar zeker voor andere slapers, zoals u! Plan nu een afspraak in en geniet optimaal van uw nachtrust.

Back To Top