Skip to content
Comfort Bed van NOX: Hét bed voor de toekomst

Comfort Bed van NOX: Hét bed voor de toekomst

Optimaal slaapcomfort, daar streven wij met u naar. We worden allemaal een dagje ouder, mar hoe zorgt u nou dat u comfortabel oud wordt? Daar helpt het aanschaffen van het juiste bed bij. En nee, geen seniorenbed, maar een Comfort Bed van NOX!

Comfort Bed van Nox

Een bed kopen we eigenlijk altijd met de toekomst in gedachten, maar waar moet u dan op letten? Er is zoveel waar u rekening mee zou kunnen houden, maar is het wel nodig? Daarvoor heeft NOX dé oplossing bedacht. Het Comfort Bed. Een bed wat volledig aan te kleden is met allerlei mogelijkheden, voor het geval het nodig is in de toekomst, zonder een compromis te sluiten over de uitstraling. Het bed heeft een elegante uitstraling en is volledig naar wens samen te stellen. U heeft keuze uit een ruime collectie stoffen, hoofdborden, pootjes en overige accessoires.

Voordelen van het Comfort Bed

  • Makkelijk in en uit het bed stappen door de hoogte;
  • Elektrisch verstelbaar rug- en beengedeelte;
  • In hoogte verstelbaar (zo is iemand gemakkelijk op hoogte te helpen);
  • Mocht het nodig zijn, dan zijn er ook zorgaccessoires verkrijgbaar;
  • Er is een uitgebreide keuze aan matrassen die we op uw persoonlijke wensen afstemmen;
  • Het bed is te combineren met een gewone vlakke of elektrisch verstelbare boxspring.

Te gebruiken als zorgbed

Met het Comfort Bed van NOX bent u verzekerd van nog jaren samen slapen met uw partner. Doordat het bed te combineren is met een gewone vlakke of elektrisch verstelbare boxspring, is het bed ideaal als één van u zorg nodig heeft. Hiermee heeft u twee individuele boxsprings, maar door het uiterlijk van het bed, ziet het er nog steeds uit als een groot tweepersoonsbed.

Bed kopen bij Slaapkenner Lisse

Een bed aanschaffen doet u niet dagelijks. Daarom voorzien wij u graag van een passend, persoonlijk slaapadvies om tot hét bed voor u te komen. Het Comfort Bed van NOX is een van de mogelijkheden. Maak nu een afspraak en kom proefliggen in onze winkel.

Back To Top